Against Fur – Finnish Photo Awards voitto
FPA kilpailun voitto ja kuinka kaikki tapahtui. Oli aika tehdä omalle kuvailmaisulle jotain uutta ja pohtia omaa kädenjälkeä syvemmin.
Helppoa kuin seinänteko – Kuvapankki ja asennusvideo Rakennusbetoni- ja elementille
Rakennusbetoni- ja elementti Oy tilasi meiltä kuvauksen, jonka avulla suunnittelijoille ja asentajille pystytään havainnollistamaan seinien asennusvaiheet ja niiden asennuksen helppous. Samalla kertaa kuvasimme sekä still-kuvat ja videon. Kuvia ja videota on myös tarkoitus käyttää monipuolisesti tuotteen markkinointiin.
Kuvauksia arktisissa olosuhteissa
Neljä vuotta sitten aloitin työt Eränkävijät -ohjelman tuotantotiimissä kuvaajana. Monenlaisia retkiä ja kuvauskohteita on näihin vuosiin sisältynyt.
NewIconin kuvapankin päivitys
NewIcon on kuopiolainen lääkehuollon automaatioon erikoistunut yritys, joka tekee terveysteknologiaa sairaaloihin ja apteekkeihin ympäri maailmaa. Saimme ilon kuvata NewIconille laajan kuvapankin heidän uusille verkkosivuilleen ja tullaan näitä kuvia varmasti näkemään myös laajemmassa käytössä!
Piakon näppärä minikuvapankki
Saavuimme Naarajärvelle aikaisin aamulla markkinointitoimisto Oddyn kanssa. Vastassa oli Piakon ystävällinen Myyntipäällikkö Hannu Kovanen joka esitteli paikat.
Hei Heili Bridal
Ilta alkoi kääntyä yöksi, kun saavuimme vielä fiiliskuvien tekoon Neulamäen metsään. Sade taukosi juuri sopivasti, ja kesän valoisa yö antoi oman taianomaisen tunnelmansa kuvauksiin. Muistan, kuinka itikoita hätyyteltiin, kun hämärtyvässä metsässä kolmen huntupäisen kaunottaren kanssa ikuistimme ensimmäisiä Heili Bridalin brandikuvia.
Truben pakkausuudistus
Toteutimme Truben pakkausuudistuksen yhdessä Ad Kiivin kanssa. Mallien hiuksista ja meikkauksesta vastasi Laura Puntila Artist. Kuvaajan näkökulmasta projekti oli todella mahtava kokemus monellakin tapaa!
KalPa pelaajakorttikuvat
Kuin pikkupoika taas! Se on päällimmäinen fiilis, kun sai tehdä nämä kuvat. Olen kuvannut KalPan pelaajakorttikuvia nyt kolmena kautena. Yleensä kuvaukset on tehty studiolla valkoista taustaa vasten ja tämän jälkeen kuvat on liitetty joka vuosi erilaiseen taustaan. Kun tänä vuonna sain vapaat kädet suunnitella KalPalle pelaajakorttikuvat mieleiselläni tavalla, niin sain valmiit kuvat heti päähäni. Halusin ehdottomasti ottaa kuvat Niiralan Montussa, KalPan pukukopissa.
Satulatuolikeskus – Studion Täydeltä Huoneita
Huikea kuvauspäivä Satulatuolikeskuksen tuotteiden parissa! Studiollemme lavastettiin kaksi erilaista toimistohuonetta ja tästä upeasta stailauksesta vastasi meidän Petra.
Vaikea keksiä lahjaa vaimolle? Miten olisi viikinkihaarniska?
Kaikkihan siis lähti liikkeelle Sub-tv:llä pyörivästä History Channelin Viikingit –tv-sarjasta, jota aloimme vaimon kanssa seuraamaan viime talvena HBO Nordicilta.
[TOP SECRET] -kuvaukset.
Joskus tässäkin ammatissa pääsee näkemään todella mielenkiintoisia asioita, tällä kertaa kyseessä oli [TOP SECRET]in valmistama [TOP SECRET].
Mega Electronics – Näin Tehtiin
Alkuvuodesta sain pyynnön kuvata EKG-mittalaitteen. Laite siis mittaa henkilön sydämestä dataa mm. lääkäreiden analysoitavaksi.
Maailman pisimmät musavideokuvaukset?
Kun tätä musavideota ruvettiin tekemään, bändin nimi oli Royal Lips, videobiisi oli Reflection, bändissä soitti 4 tyyppiä ja suunnitelma oli saada video valmiiksi parissa kuukaudessa laulajan opinnäytetyötä varten. Ja oli helmikuu 2012.
Markukselle EP -Titteli
FEP:n myönsi minulle EP-, eli European Photographer -tittelin. Titteliä voi hakea kahdentoista kuvan sarjalla, joista kuuden tulee edustaa tiettyä kategoriaa.