KalPa pelaajakorttikuvat
Kuin pikkupoika taas! Se on päällimmäinen fiilis, kun sai tehdä nämä kuvat. Olen kuvannut KalPan pelaajakorttikuvia nyt kolmena kautena. Yleensä kuvaukset on tehty studiolla valkoista taustaa vasten ja tämän jälkeen kuvat on liitetty joka vuosi erilaiseen taustaan. Kun tänä vuonna sain vapaat kädet suunnitella KalPalle pelaajakorttikuvat mieleiselläni tavalla, niin sain valmiit kuvat heti päähäni. Halusin ehdottomasti ottaa kuvat Niiralan Montussa, KalPan pukukopissa.
Satulatuolikeskus – Studion Täydeltä Huoneita
Huikea kuvauspäivä Satulatuolikeskuksen tuotteiden parissa! Studiollemme lavastettiin kaksi erilaista toimistohuonetta ja tästä upeasta stailauksesta vastasi meidän Petra.
Vaikea keksiä lahjaa vaimolle? Miten olisi viikinkihaarniska?
Kaikkihan siis lähti liikkeelle Sub-tv:llä pyörivästä History Channelin Viikingit –tv-sarjasta, jota aloimme vaimon kanssa seuraamaan viime talvena HBO Nordicilta.
[TOP SECRET] -kuvaukset.
Joskus tässäkin ammatissa pääsee näkemään todella mielenkiintoisia asioita, tällä kertaa kyseessä oli [TOP SECRET]in valmistama [TOP SECRET].
Mega Electronics – Näin Tehtiin
Alkuvuodesta sain pyynnön kuvata EKG-mittalaitteen. Laite siis mittaa henkilön sydämestä dataa mm. lääkäreiden analysoitavaksi.
Maailman pisimmät musavideokuvaukset?
Kun tätä musavideota ruvettiin tekemään, bändin nimi oli Royal Lips, videobiisi oli Reflection, bändissä soitti 4 tyyppiä ja suunnitelma oli saada video valmiiksi parissa kuukaudessa laulajan opinnäytetyötä varten. Ja oli helmikuu 2012.
Markukselle EP -Titteli
FEP:n myönsi minulle EP-, eli European Photographer -tittelin. Titteliä voi hakea kahdentoista kuvan sarjalla, joista kuuden tulee edustaa tiettyä kategoriaa.
Sunnuntaina jännitetään Photographer of the Year -Kilpailun tuloksia
Viikonloppuna ja tarkemmin sunnuntaina pääsemme jännittämään, miten Antin ja Markuksen käy Euroopan kovatasoisimman ammattivalokuvaajien FEP:n Photographer of the Year 2016 kilpailussa.
Kuopion Energia – Still-kuvausta ja videokuvausta samalla kertaa
Alias Creative lähti yhdessä Mainostoimisto Dynastian kanssa uudistamaan Kuopion Energian markkinointia. Aliakselta projektiin tilattiin sekä video sekä valokuvat.
Urheilukuvauspäivä
Omassa elämässäni liikunta on ollut lähes aina tärkeänä osana elämää. Tämä on vielä vahvistunut viimeisen vuoden aikana, kun aloitin triathlonharrastuksen.
Markuksen videoblogi part 6: Tiinan haastattelu
Tällä kertaa Markuksen piinapenkkiin istuu Tiina. Vai onko piinapenkissä sittenkin Markus?
Mies matkailualalta, josta tuli kuva-artesaani
Reilu kaksi vuotta sitten puhelimeeni tuli viesti: "Ala selvittelemään mahdollisuutta oppisopimukseen". Viestin lähettäjä oli Antti Karppinen. Mies jonka tunsin parin vuoden ajalta.
Lumoava kesä
Viime kesän ehdoton ykköskuvaus oli Lumoava-korumerkille tehty fiiliskuvaus joita olemmekin Ad Kiivin ja Tallisen Jukan kanssa tehneet jo jokusen tovin.
Making of Genelec Home Audio: Part 2
Ensimmäinen isompi projekti Aliaksen video-osastolla tulikin eteen vähän nopeammin kun mitä olin ajatellut. Jonkun verran oli ukkelin sisäänajo ja kalustohankinnat sun muut kesken vielä ja rehellisesti sanottuna jonkun verran alussa arveluttikin että onkohan turhan iso kakkupala heti kärkeen.